Møte folk på nettet hitachi wand

For nogenlunde samtidig med at Hitachi sendte det effektive massageapparat på markedet, gik The Sex-positive Movement som en steppebrand over USA. I mange år levede Hitachi Magic Wand et stille og godt liv som kvinders foretrukne sexlegetøj. Den oprindelige Magic Wand var produceret af Hitachi, der udsendte den på det amerikanske marked. Så hvis du falder over et produkt, der hedder Original Magic Wand eller Magic Wand Original, så er det ikke en billig kopi, men rent faktisk den ægte vare. Ikke den originale Magic Wand fra Hitachi, men vi har mange andre, moderne nyfortolkninger af tryllestaven med samme fantastiske vibrationsstyrke.

Sex: Møte folk på nettet hitachi wand

Mange af disse har også flere vibrationsmønstre og andre tilføjelser og fungerer også glimrende til at massere dine ømme nakkemuskler med. Det var en bevægelse, der talte for seksuel frigørelse for kvinder og ligefrem afholdt masturbationskurser over hele landet. Samantha Jones i Sex and the city vil have byttet sin Hitachi Magic Wand i den butik, hvor den var købt (nej, desværre tillader rettighedshaverne ikke, at videoen kan indlejres her på siden). På grund af de voldsomme vibrationer anbefalede hun dog, at man havde et håndklæde eller andet stykke stof mellem sit underliv og massageapparatet for ikke at gøre området omkring klitoris for følelsesløst. Men snart skulle dette fantastiske massageapparat finde en hel anden og meget mere populær anvendelse, hvor navnet var endnu mere berettiget.

Jenter Og Tilfeldig: Møte folk på nettet hitachi wand

I stedet skete der det underlige, at Hitachi små 11 år senere  i 2013 ophørte med at producere Hitachi Magic Wand, fordi de ikke ønskede deres navn slået i hartkorn med et stykke sexlegetøj. Magic Wand blev således det første kommercielle stykke sexlegetøj, der kunne købes uden for de sex-butikker, der normalt solgte sexlegetøj. Det var også med til at fremme populariteten, fordi datidens kvinder bestemt ikke brød sig om at komme i de meget snuskede butikker, der oftest havde en flok gustne mænd siddende i baglokalets lille biograf og så pornofilm på Super-8 film. Så på den måde fortsætter den japanske koncern med at lukke øjnene for det faktum, at deres snart 50-årige produkt i dag har langt større anvendelse som masturbator end som et apparat til at give nakkemassage. Det satte for alvor gang i tingene, og snart var.

En Kommentar på “Møte folk på nettet hitachi wand”

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket *